Zoals bij vele muzikanten begon mijn ervaring met muziek in een schoolband.
De instrumenten werden simpelweg verdeeld en mij werd de bas toegewezen. “All along the watchtower” en “House of the rising sun” zijn tot in den treuren gespeeld, wie is er niet mee begonnen. Al snel vond de band haar eigen smaak en kwamen de covers van o.a. de Ramones, Beatles en Herman Brood voorbij; hard en snel was het motto.

Na enige tijd en op wat schoolfeesten gespeeld te hebben was het eerste openbare optreden op 5 mei 1980 in De Warrekam te Laren. Ik was een HERO! (althans zo voelde het..) De band kreeg structuur en de naam Whroumm was geboren – en de band bestaat nog steeds-. De inspirators waren/zijn de broers Christiaan en Dirk Scheele (ja, van de Liedjesboom), twee onuitputtelijke gitaar –rockers. Jaren heb ik de eer gehad ze op de bas te ondersteunen in vele muzieksoorten.

Wegens studie en werk heb ik de band moeten verlaten en heb in 1995 op uitnodiging van Jos –onze huidige drummer- het edele instrument weer opgepakt. De band Just-Us werd opgericht; een lekkere all round cover-band welke in 2008 ontbonden werd.

Aansluitend is de huidige band FrogFever geboren, een band van bekende muzikanten, waar vriendschap, humor en muziek samensmelten tot energieke rock.

Facebook Youtube